Rahtikirjan täyttöohjeet

Mikäli haluat täyttää rahtikirjan itse, täytä se huolellisesti. Näin varmistat toimituksen ja laskutuksen oikeellisuuden. Rahtipalvelun voit tehdä kertatilauksena tästä.

Kokeile miten Posti SmartShip toimii

Voit kokeilla palvelun demo-versiota. Kirjaudu sisään osoitteessa https://smartship.unifaun.com/login

Käyttäjätunnus: postidemo
Salasana: Smartship1

HUOM:

• Sanomat eivät välity eteenpäin (mm. EDI, kuljetustilaus, tms.)
  • Tietoa ei voi tallentaa, mm. lähettäjä-, vastaanottaja- tai lähetyshistoriatiedot eivät tallennu
  • Osoitekortteja ei voi käyttää Postin kuljetuksiin koska viivakoodin päälle tulostuu sana TEST