08.06.2015 4

Ateriakuljetukset ovat minuuttipeliä, nälkä ei odota

Ruoka on kuljetettava perille täsmällisesti ruoka-aikaan

Vuosittain noin sadalla paikkakunnalla Postin kuljettamat 2 miljoonaa ateriaa täyttää kodeissa ruokailijoiden vatsat. Päivittäin kuljetamme 500 000 ateriaa päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin ja muihin kuntien toimipisteisiin. Kaikki Postin tarjoamat alueelliset ateriakuljetukset ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja, jolloin kuljetusajat ja paikat sekä toimintatavat on sovittu asiakkaan kuljetustarpeen mukaan.

Ateriakuljetukset ovat minuuttipeliä ja sitovat paljon kuljetuskalustoa lyhyiksi ajoiksi päivittäin. Posti tarjoaa kustannustehokkaan toiminnan, riittävät resurssit sekä varautumisen myös päivittäisiin muutoksiin

Asiakastyytyväisyys korkeaa tasoa

Posti jakaa kaikki siivous-, kiinteistö-, turva- ja ravintolapalveluja tarjoavan Palmian (Helsingin kaupungin Palvelut Oy) koti- ja laitosateriat pääkaupunkiseudulla. Ateriat valmistetaan keskuskeittiössä eri puolilla pääkaupunkiseutua ja ne kuljetetaan tilauksen mukaan joko kylmänä tai kuumana. Kuljetukset sisältävät myös astioiden ja pakkausten kuljetukset asiakkaalle sekä paluukuljetuksia takaisin keskuskeittiöön. Palmian tyytyväisyys Postin ateriakuljetuspalveluun on asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan huipputasolla.

Lue lisää Postin ateriakuljetuksista