Logistiikkaratkaisut

Valitse logistiikkakumppaniksi Posti ja lisää myyntiäsi

Tehokkaammalla logistiikkaketjulla parannat hintakilpailukykyäsi. Laajemman tuotevalikoiman avulla lisäät myyntiä, ja nopeat toimitukset sekä kattava seuranta parantavat asiakastyytyväisyyttä. Valitsemalla yhden logistiikkakumppanin säästät järjestelmä- ja prosessikustannuksissa.

Tutustu Postin palveluihin

Pakettipalvelut

Pakettipalvelut

Kuljetamme pakettisi yrityksille ja yksityishenkilöille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kotimaan pakettipalvelut ja kansainväliset pakettipalvelut

Rahti

Rahti isommille tavaroille

Voit valita kahdesta erilaisesta ratkaisusta itsellesi sopivamman vaihtoehdon: raskaan ja ison tavaran Posti Rahdin tai suurille paketeille sopivan Posti Express-rahdin.

Tutustu rahtipalveluihin

Varastointi

Varasto

Ratkaisumme mukautuvat yksit­täisten tuotteiden varas­toin­nista aina varastonohjausjärjestelmiksi. Palvelut saat helposti käyt­töön ja yhdistät ne yrityksesi järjestelmiin.

Tutustu varastointipalveluihin

Sisälogistiikka

Sisälogistiikka

Tulemme sinne, missä on yrityksesi palvelut­arve. Palve­lemme aina sopi­valla määrällä henki­löstöä ja juuri oikealla osaamisella – niin arjessa, sesongissa kuin yllättä­vissäkin volyymi­piikeissä.

Tutustu sisälogistiikkapalveluihin

Elintarvikelogistiikka

Elintarvikelogistiikka

Tarjoamme elintarvikelogistiikan palveluita asiakkaan tarpeen mukaan elintarviketeollisuudelle, tukkukauppiaille ja elintarvikkeita myyville tuottajille. Lämpötilasäädellyt palvelumme takaavat turvallisen kuljetuksen.

Tutustu elintarvikelogistiikan palveluihin

Pyydä tarjous

Tämä lomake on tarkoitettu yritysasiakkaille. Jos olet henkilöasiakas, ota yhteyttä asiakaspalvelu@posti.com

Etunimi on pakollinen tieto.

Sukunimi on pakollinen tieto.

Yritys on pakollinen tieto.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto. Tarkista sähköpostiosoite.

Puhelinnumero on pakollinen tieto. Tarkista puhelinnumero

0/1000

Digitaaliset palvelut ja rajapinnat

Posti SmartShip

Posti SmartShip on paketti- ja rahtipalveluiden tilauskanava. Siellä voit tilata ja hallinnoida kuljetuksiasi sekä tulostaa tarvittavat kuljetusasiakirjat. Posti SmartShipiin kirjaudutaan asiointitunnuksilla, jotka voit tilata tällä lomakkeella.

Kirjaudu Posti SmartShipiin

Kuljetusasiakirjatulostimen tilaus

Kuljetusasiakirjatulostimen avulla voit näppärästi ja kätevästi tulostaa osoitekortit lähetyksiin. Kuljetusasiakirjojen tulostaminen onnistuu suoraan SmartShip tilauskanavasta. Tilaa käyttöösi Kuljetusasiakirjatulostin lomakkeella.

Posti SmartShip

Suora- ja myymälätoimitukset

Suora- ja myymälätoimituksilla voi liittää tavarantoimittajien, myymälöiden ja verkkokauppojen tilaus-toimitusketjut yhteen niin, että verkkokaupassa voidaan myydä suoraan toimittajan tai myymälän saldoilla olevia tuotteita.

Tutustu verkkokaupan palveluihin

Posti SmartShip

Rajapintakuvaukset kehittäjille

Rajapintakuvaukset löydät https://api.posti.fi sivustolta. Tarjoamme rajapinnat mm. lähetysten seurantaan, Posti SmartShipiin, location serviceen ja GLUE:hun.

Rajapinnat

Lue myös blogit ja ajankohtaiset uutiset

Posti kantaa vastuun asiakkaan koko toimitusketjusta

Yritysten logistiikan ulkoistusaste vaihtelee kuljetusten ulkoistuksesta aina koko tilaus-toimitusketjun ulkoistukseen. Olemme tutkineet ja käytännössä todenneet, että mitä syvempi logistiikan ulkoistusaste on, sen tuottavampi se on asiakkaalle.

Lue blogi