Nouto- ja jakelupalvelun keskeytys tai määräaikainen aikataulun muutos

Tällä lomakkeella voidaan keskeyttää vain maksullinen Nouto- ja jakelupalvelu.  Yrityksenne perusjakelu on keskeytettävä erikseen.

Kotimaan tavarankuljetuspalvelujen tuote-ehtojen (s. 12) mukaan kirjallinen ilmoitus palvelun keskeyttämisestä on tehtävä vähintään yksi (1) viikko ennen keskeytyksen alkamista. Palvelu hyvitetään mikäli yhtenäinen keskeytysjakso on vähintään neljä viikkoa ja siitä on ilmoitettu vähintään yksi (1) viikko ennen sen alkamista.

Pyydämme kirjaamaan määräaikaisen aikataulumuutoksen muutostoiveen lomakkeen MUUTA -kohtaan. Määräaikaiset aikataulumuutospyynnöt käsitellään tapauskohtaisesti ja asiakkaalle ilmoitetaan, mikäli pyyntö on mahdollista toteuttaa. Pyyntö määräaikaisesta aikataulumuutoksesta on ilmoitettava vähintään yhtä (1) viikkoa ennen muutoksen alkua. Määräaikaisen aikataulumuutoksen pituus voi olla enintään kaksi (2) kuukautta. Aikataulumuutos ei vaikuta palvelun laskutukseen.

Huom! Keskeytyksen aikana teidän on mahdollista noutaa postinne itse Postin myymälästä tai myyntipisteestä. Voitte myös tilata erillisen vientipalvelun haluamallenne päivälle. Palvelut ovat maksullisia. Postin myymälästä tai myyntipisteestä nouto 8,40 € + alv. Vientipalvelusta veloitetaan erillisjakelun mukainen hinta.

Tilaajan tiedot

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

Osoite-1, jota keskeytys tai muutos koskee

Mikä muutos on kyseessä?

Tämä on pakollinen tieto.

Tämä on pakollinen tieto.

Osoite-2, jota keskeytys tai muutos koskee

Muuta