Tavoita haluamasi kohderyhmät

Hanki ajantasaiset kuluttajakontaktit markkinointiin ja viestintään.

Kasvata markkinoinnin tehokkuutta kohdistamalla toimenpiteesi oikeisiin kohderyhmiin. Autamme määrittelemään ja poimimaan yrityksellesi sopivat kuluttajat. Saat meiltä myös kohdistetun kampanjasi toteutukseen materiaali- ja jakelupalvelun.

Postin asiakastietopalvelut hyödyntävät postiosoiterekisterin, Väestötietojärjestelmän (VTJ) ja Trafin tietokantoja. Kohdennuksen voi valita tarpeista riippuen monilla eri kriteereillä, taustatiedoilla ja alueellisesti. Saatavana on osoitetietojen lisäksi mm. demografioihin, elämäntilanteeseen, asumiseen ja autoihin liittyvää tietoa. Asiakassegmentoinnissa auttaa conzoom® -luokitus. Postin avulla tavoitat jokaisen suomalaisen.

Ekaluokkalaiset, yläkouluun siirtyvät vai lukioikäiset?
Osoitteellisella suoralla kohdennat viestiisi tarkasti ja saat roimasti paremmat tulokset.

Tarjoamme sinulle helpon ja hyvin kohdennetun kampanjan vaikkapa koulunsa aloittaville. Suomessa on 56 151 taloutta joista löytyy innokkaita tulevia ekaluokkalaisia. 

Jos sinulla on oma asiakasrekisteri, voimme tunnistaa siitä kohderyhmään sopivat taloudet ja poimia loput VTJ-kohderyhmäpoimintana.

Kampanjaetusi 1.6.- 30.9.2016
-  VTJ-kohderyhmä -10 %, Asiakassuora-jakelut elo-syyskuussa -5 % (alennus hinnastohinnoista)

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Valitse sopiva kohderyhmä Kontaktilla

  • Kuluttajien nimet ja osoitteet Väestörekisteristä.
  • Ajoneuvojen ja ajokorttien haltijat Trafista, myös puhelinmarkkinointiin.
  • Muuttajat-kohderyhmä ja ennakkomuuttotiedot. Posti on markkinoiden ainoa toimija, joka voi tarjota muuttotiedon jo ennen varsinaista muuttoa.
  • Ammatti- ja harrastekohderyhmät, kuten lääkärit, metsänomistajat ja kalastusta harrastavat.
  • Conzoom ® -luokitus sisältäen kuluttajasegmentit mm. väestörakenteen, elämänvaiheen, sosioekonomisen aseman, kuluttajakäyttäytymisen ja asenteiden.

Käytössäsi on Kontakti-työkalu, joka laskee sinulle heti kohderyhmän koon ja hinnan. Voit kokeilla poimintoja eri kriteereillä ja määrillä. Näet hinnan eri vaihtoehdoille heti.

Pidä asiakastiedot ajan tasalla päivityspalveluiden avulla. Katso myös palvelumme rekisterin päivitykseen ja asiakastiedon rikastamiseen luokittimilla.