Nouto- ja jakelupalvelu

Postin nouto- ja jakelupalvelu säästää aikaa, vaivaa ja toimii yrityksesi aikataulun mukaan. Tuomme ja noudamme yrityksesi kirjeet ja paketit. Saat meiltä koko toimitusketjun.

Säännöllinen nouto- ja jakelupalvelu

Kun tilaat nouto- ja jakelupalvelun, tuomme ja noudamme yrityksesi paketit

Posti noutaa ja/tai jakaa lähetykset sopimuksessa määritellystä paikasta ja/tai paikkaan sovitun aikataulun mukaisesti. Nouto- ja jakelupalveluun voit liittää lähes kaikki saapuvat lähetykset. Nouto- ja jakelupalvelu on sopimuspalvelu ja sillä on kiinteä kuukausihinta.

Säännöllisen nouto- tai jakelupalvelun voi tarvittaessa keskeyttää keskeytyslomakkeella.

Nouto- ja jakelupalveluiden tuote-ehdot sopimusasiakkaille mukaan kirjallinen ilmoitus palvelun keskeyttämisestä on tehtävä vähintään yksi (1) viikko ennen keskeytyksen alkamista. Palvelu hyvitetään mikäli yhtenäinen keskeytysjakso on vähintään neljä viikkoa ja siitä on ilmoitettu vähintään yksi (1) viikko ennen sen alkamista.

Erillisnouto ja -jakelu

Voit tilata noudon ja jakelun myös yksittäiselle lähetykselle Suomessa. Tee kuljetustilaus verkossa, puhelimitse tai Prinetti-tulostusohjelmalla. Hinnoittelu perustuu lähetyksen kokoon ja määrään.

Pakettien ja kirjeiden kuljetustilauksen voit tehdä kellon ympäri ja maksutta verkkolomakkeella. Ensimmäisellä kerralla täyttämäsi tiedot jäävät verkkolomakkeelle talteen hyödynnettäväksi uusissa tilauksissa. Saat tilauksestasi sähköpostiin vahvistuksen.

Sähköpostilla tai puhelimitse tehty tilaus tallennetaan käsin järjestelmäämme, joten laskutamme palvelusta 1.2.2016 alkaen 6,50 euroa / tilaus. Puhelintilauksen voit tehdä numerosta 0200 92000 arkisin klo 818.