Valtakunnallinen kumppanisi

Kaikki Postin tarjoamat ateriakuljetukset ovat räätälöityjä ratkaisuja, joissa kuljetusajat ja toimintatavat sovitaan kuljetustarpeen mukaan.

Kuljetuksissamme keittiön aikataulu ohjaa toimintaa, eikä päinvastoin. Näin ruokapalvelu voi keskittyä omaan ydintekemiseensä. Lisäksi lounaskuljetusten aikaväli on niin tiukka, ettei oman kaluston käyttö ole järkevää. Posti on ollut pitkään mukana kunnallisen ruokahuollon kehittämisessä. Asiakkailtamme saamme usein kiitosta luotettavuudesta ja joustavuudesta.

Ateriakuljetus kotiin nostaa ruokapalvelun palvelutasoa. Viemme ateriat sovittuun aikaan asiakkaallesi kotiin ja varmistamme samalla, että hänellä on kaikki hyvin Kuljetukseen yhteyteen voit liittää muita arkea helpottavia palveluita esimerkiksi ostosten ja kirjastokirjojen noutoa tai muita palveluja, jotka auttavat kotihoidon asiakasta arjessa.

Case: ateriakuljetukset Raumalla

Yksi asiakkaistamme on Rauman kaupunki. Olemme toimittaneet vuodesta 2007 lähtien kaupungin ruokapalvelun kaikki ateriat kouluihin, päiväkoteihin, palvelutaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivayksiköihin. Tuotantokeittiöitä on kaksi ja toimituspisteitä yli 50.

- Tavoitteenamme oli löytää yksi vahva yhteistyökumppani, joka pystyy hoitamaani ruokakuljetukset. Aiemmin ostimme palvelut useammalta eri toimittajalta, kertoo Rauman kaupungin ruokapalvelujohtaja Pirjo Vainio.

Vainio mainitsee Postin vahvuudeksi ennen kaikkea joustavuuden ja logistisen osaamisen.