Sähköinen kirje Netpostiin

Netposti laskee kustannuksia, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa brändisi näkyvyyttä. Toimita kirjeesi tunnistetusti ja turvallisesti vastaanottajalle käyttämällä Netpostia.

Sähköisestä kirjeestä hyötyy sekä lähettäjä että vastaanottaja

Sähköinen kirje tuo säästöä sekä mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja brändinäkyvyden. Kun vastaanottaja saa kirjeensä haluamallaan tavalla, myös asiakastyytyväisyys kasvaa. Netposti on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen.

Voit lähettää esimerkiksi laskut, laboratoriotulokset ja palkkalaskelmat Netpostiin. Netposti sopii hyvin myös viranomaiskäyttöön. E-kirjeen sisältö ja ulkoasu ovat samat kuin paperisessa kirjeessä. Lisäksi voit liittää E-kirjeisiin monia toiminnallisuuksia, kuten linkit lisätietoihin ja verkkokauppaan.

Saat Netpostin omalta informaatiologistiikan tulostusoperaattoriltasi. Yhteistyössä Netpostin kanssa ovat: Apix Messaging Oy, CGI Suomi Oy, Edita Prima Oy, Enfo Zender Oy, Evry AB, Hansaprint Oy, Liaison Technologies Oy, OpusCapita Oy, Posten Åland Ab, Strålfors Oy, YAP Solutions Oy.