Erottaudu kirjeelläsi

Tunnetko jo keinot, joilla voit lisätä kirjeesi huomioarvoa? Postikuori, omakuvapostimerkki ja yrityspostinumero ovat palveluita, joilla erottaudut ja lisäät näkyvyyttä asiakkaillesi ja tuleville asiakkaillesi.

Helpota postitusruutineja postikuorella

Postikuoren avulla kirjeesi huomataan varmasti, sillä saat kuoreen yrityksesi ilmeen mukaiset painatukset ja logon. Sen hinta sisältää kaiken: postimaksun, kuoren ja painatukset.

Suunnittele kuori yritysilmeesi mukaiseksi, valitse sopivin kuori- tai pakkausvaihtoehto postikuorikaupasta ja tee tilaus.

Lue lisää ja tilaa

Suunnittele yrityksesi näköinen postimerkki

Postimerkin tehtävä on kuljettaa kortteja ja kirjeitä. Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että postimerkissä voi kuljettaa myös myönteistä yrityskuvaa, brändin arvoja tai uuden tuotteen vetovoimaa?

Omakuvapostimerkki on postimerkki, jonka kuva-aiheesta sinä päätät. Hyvin suunniteltu postimerkki on edullinen mainosväline, joka maksimoi lähetyksesi huomioarvon ja viimeistelee sen. Kokeile Omakuvapostimerkin tehoa!

Lue lisää ja tilaa

Vahvista brändiäsi ikiomalla postinumerolla

Oma postinumero on yksilöllinen ja edullinen tapa vahvistaa brändiä. Asiakkaasi kohtaa sen jokaisessa kirjeessä tai paketissa, kotimaassa ja ulkomailla.

  • Saat kaikki lähetykset ennakkoon lajiteltuna postilokero-osoitteittain, valmiina kuljetettavaksi yhteen tai useampaan toimipisteeseen.
  • Rajoittamaton postilokero-osoitteiden määrä tuo joustavuutta saapuvan postin ohjaukseen ja käsittelyyn.
  • Voit sopia esimerkiksi laskut jatkopostitettavaksi suoraan laskujen digitointikumppanillesi käsiteltäväksi.

Työeläkeyhtiö VARMA on käyttänyt jo vuosia hyödyksi Postin Yrityspostinumeroa postinsa vastaanottamiseen.

Lue lisää ja tilaa