Korjaa tiedot jo etukäteen

Tarkistuspalvelussa on eri tasoja, jotka voidaan ottaa käyttöön yhdessä tai erikseen. Palvelu toimii sekä selainversiona että omaan järjestelmääsi integroituna.

Selainversion hinnoittelu perustuu tehtyjen tarkistusten ja löytyneiden tietojen määrään ja sovellusintegraation käytössä olevaan palvelutasoon, kuukausimaksuun sekä tarkistusten määrään. Laskutettavan tietojen tarkistus sekä sovellusintegraatio ovat sopimuspalveluita.

Palvelutasot

  Kontakti-verkkopalvelu Tarkistuspalvelu-verkkopalvelu Sovellusintegraatio

Osoitetietojen tarkistus

Varmista toimitusosoitteen oikeellisuus asiakaspalvelussa, verkkokaupan kassalla tai muussa verkkopalvelussa. Magento verkkokauppa-alustaa käyttävät voivat ottaa reaaliaikaisen osoitetarkistuksen käyttöönsä moduulina, jolloin erillistä integrointia ei tarvita.

 

X   X

Asiakastietojen tarkistus

Tarkista asiakkaasi nimi- ja osoitetietojen oikeellisuus sekä esimerkiksi henkilön täysi-ikäisyyden asiakaspalvelussa. Palvelun avulla vähennät duplikaattiasiakkaiden muodostumista asiakasrekisteriin.

X   X

Laskutettavan tietojen tarkistus

Palvelulla voit tarkistaa, että laskutettavan kuluttajan nimi- ja osoitetiedot sekä henkilötunnus täsmäävät. Näin voit pienentää merkittävästi laskutuspetosten riskiä, kuten toisen henkilön lukuun asiointia.

  X X

 
Katso esittelyvideot verkkopalvelusta ja integroidusta palvelusta