Pienyrityksen asiointikanava verkossa

Tarjoamme käyttöösi monipuoliset verkkopalvelut tavaran, laskujen ja kirjeiden lähettämiseen sekä sähköisten viestien vastaanottamiseen. Huom. Pakettien lähettäminen ja noutotilauksien tekeminen Verkostossa lakkaa 31.5.2017. Lähetä paketit jatkossa Lähettämisen verkkopalvelussa.

Verkosto on kätevä palvelu pienyrityksille

Näin otat palvelun käyttöön

1. Tunnistaudu
Tunnistautuminen tapahtuu Signom-palvelussa henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Sinulla pitää olla sen yrityksen nimenkirjoitusoikeus, jolle haluat ottaa Verkoston käyttöön. Tunnistaminen tarvitaan, koska Verkosto sisältää yrityksesi sähköisen postilaatikon kirjeiden ja laskujen vastaanottamista varten.

2. Rekisteröidy
Kun tunnistautuminen on valmis, siirryt Verkoston rekisteröitymiseen. Hyväksy ehdot ja täytä pyydetyt tiedot.

3. Aloita käyttö
Olet nyt valmis aloittamaan Verkoston käytön. Käytä jatkossa palveluun kirjautumisessa sähköpostiosoitettasi ja valitsemaasi salasanaa.

Näin palvelu toimii

Paketin lähettäminen

Verkoston avulla paketin lähettäminen on helppoa.

Verkkolaskun lähettäminen

Verkoston kautta lähetät verkkolaskut helposti.

Asiointitili on helppo maksutapa

Asiointitili on käytössäsi heti, kun rekisteröidyt asiakkaaksi. Tililtä maksat käyttämäsi palvelut ilman erillisiä laskuja. Myös pienten kertaostosten maksaminen on helppoa. Tilitapahtumia voit seurata koko ajan ja palvelujen käytöstä saat sähköiseen postilaatikkoosi tositteen kirjanpitoa varten.

Siirrä rahaa asiointitilille verkkomaksuna tai tilisiirtona. Verkkomaksu näkyy asiointitilillä saman tien. Tilisiirrossa käytä yrityksesi viitenumeroa, muuten talletus ei näy asiointitililläsi. Tilisiirrossa siirrettävä summa näkyy asiointitilillä vasta viiveellä. Jos haluat nostaa rahat pois, maksamme ne pankkitilillesi 1–2 päivän kuluessa.

Asiakkaamme suosittelevat

Ohjelmapalvelu Murhamysteerit

Pakettien noutopalvelu säästää aikaa ja rahaa

Katja Palmu pyörittää Pohjois-Karjalan Uukuniemessä Murhamysteerit-ohjelmapalvelua, joka järjestää ryhmille dekkarihenkisiä tapahtumia eri puolilla Suomea. Tapahtumien vetäjinä toimii joukko avustajia, joille tarvittava rekvisiitta lähetetään etukäteen.

Yrittäjä ryhtyi Verkoston käyttäjäksi ennen kaikkea sen tarjoaman pakettien noutopalvelun vuoksi.

"Kotoani on matkaa lähimpään postikonttoriin 26 kilometriä, joten kiinnostuin Verkostosta, heti kun kuulin siitä kaveriltani", kertoo Palmu. "Aikaa ja rahaa säästyy, kun ei tarvitse körötellä postireissulle autolla. Nyt lähettämäni rekvisiittapaketit tullaan hakemaan kohtuuhinnalla suoraan kotoa."

Murhamysteerit on käyttänyt Verkoston palveluja vuoden alusta alkaen. Palmu on ollut palveluun tyytyväinen. Myös laskutustapaa hän pitää pienyrittäjäystävällisenä.