Inrikes paket

Postens paketautomater är ett enkelt sätt att skicka och ta emot paket

Incheckning av paket på nätet. Slipp köer på Posti. Betala postpaket enkelt i förväg på nätet.

Nu skickar du paket enkelt och förmånligt. Du kan köpa en förmånlig transport för ditt paket på nätet, via Postis mobilapplikation eller i paketautomaten. Det nya XS-paketet är den senaste nykomlingen i paketfamiljen och det kostar bara 5 €. Priset är i kraft till den 30.9 och det gäller endast för paket som betalats på nätet eller via mobilapplikationen.

Betala på nätet så behöver du inte köa

Betala transportavgiften för ditt paket på förhand på nätet så kan du lämna paketet på Postis serviceställe utan att behöva köa. Spara Skicka enkelt-koden och lämna in paketet i en paketautomat eller på en post. Alternativt kan du skriva ut adresskortet, tejpa fast det på paketet och lämna in paketet på posten. Obs! Med Skicka enkelt-koden kan du följa upp försändelsen. När du har betalat försändelsen får du en uppföljningskod till din e-postadress. Läs mer om Skicka enkelt-koden här. 

Paketen levereras precis dit du vill ha

Med hjälp av Postens eget avhämtningsställe kan du välja var du hämtar paket som du har beställt från en webbutik. Det lönar sig att alltid ha tjänsten aktiverad till det avhämtningsställe som du helst besöker. Tjänsten fungerar för de flesta paket som har Posten som leveranssätt. En del av paketen från utlandet styrs till det valda avhämtningsstället, men beroende på webbutikens leveranssätt gäller detta inte alla paket.

 

.