Promenadkompis-tjänsten

Postis Hemtjänster erbjuder promenadtjänster för äldre och andra personer som behöver stöd och sällskap under promenader. Promenadkompisen hjälper kunden att upprätthålla sin funktionsförmåga genom regelbundna besök som stimulerar kundens vardag.

Du kan beställa en promenadkompis för 30 eller 60 minuter långa besök varje vecka. Besöken sker på tisdagar eller två gånger i veckan på tisdag och fredag. Promenaden genomförs på kundens villkor och längs den rutt och så snabbt som kunden bestämmer. Om det är mycket dåligt väder eller om kunden så önskar kan besöket också ske inomhus till exempel i form av enkla gymnastikrörelser.

Den första gången får kunden bekanta sig med sin egen, stadigvarande promenadkompis, och samtidigt kartläggs vilka önskemål och behov kunden har angående besöken. Tjänsten genomförs av inskolade promenadkompisar som lämpar sig för uppgiften. Alla Postis promenadkompisar har fått utbildning i uppgiften.

Promenadkompis-tjänsten kan beställas i Postis webbutik och i Postis butiker. Det första besöket kan ske tidigast 10.1.2017. Vi kan tyvärr inte garantera en svenskspråkig Promenadkompis.

Tilaa ulkoilukaveri

Tjänsternas priser (inkl. moms 24 %)

Promenadkompis tisdagar; 4 x 30 min

totalt 69 €
Promenadkompis tisdagar; 4 x 60 min

totalt 138 €

Promenadkompis tisdagar och fredagar; 8 x 30 min

totalt 138 €

Promenadkompis tisdagar och fredagar; 8 x 60 min

totalt 276 €

När du beställer Promenadkompis-tjänsten kan du få rätt till hushållsavdrag.