Tulosta sivu In English På svenska Tekstin koko: Pienennä Suurenna

Jakelun keskeytys

Jakelun keskeytys on helpoin tapa varmistaa postin turvallinen perille saapuminen esimerkiksi loman aikana. Posti säilytetään keskeytyksen ajan Postin jakelutoimipisteessä ja se on noudettavissa omasta postista.

Jakelun keskeytys on edullinen tapa suojata kotisi murrolta ja ilkivallalta ollessasi pois kotoa pitemmän ajan. Postilaatikosta pursuava posti ei tällöin houkuttele paikalle kutsumattomia vieraita.

Palvelun kuvaus

Jakelun keskeytyksellä postinsaaja keskeyttää postinjakelun määräaikaisesti ja hakee postit omasta postista palvelun päättymisen jälkeen.

Palvelu on maksullinen ja se on tilattavissa vähintään viikoksi ja enintään kahdeksi kuukaudeksi. Lähetykset ovat noudettavissa postista määräajan päättymistä seuraavasta toisesta työpäivästä lähtien. Jos posti halutaan noutaa ennen määräajan loppua, tulee siitä sopia soittamalla asiakaspalveluun vähintään kahta arkipäivää ennen tarkoitettua noutoajankohtaa. Keskeytyksen päätyttyä postisi jaetaan taas normaaliin osoitteeseesi.

Huomioithan, että kuitattavat lähetykset ja muut saapumisilmoituksilla varustetut lähetykset palautetaan keskeytysaikana lähettäjille Itella Posti Oy:n yleisissä toimitusehdoissa mainittujen säilytysaikojen mukaisesti tai lähettäjän vaatimuksesta.

Palvelun tilaaminen

Edullisin ja helpoin tapa tehdä jakelun keskeytys on tehdä se internetissä. Palveluun kirjaudut verkkopankkitunnuksilla, Postin käyttäjätunnuksella tai kansalaisvarmenteella kuten sirullisella henkilökortilla. Palvelun voi tilata verkossa aikaisintaan kahta kuukautta ennen haluttua alkamisajankohtaa.

Tilaa jakelun keskeytys

Palvelun voi tilata myös posteista noudettavalla lomakkeella, joka palautetaan postittamalla se mukana olevalla palautuskuorella.

Puhelimitse jakelun keskeytyksen voi tilata soittamalla numeroon 0295 535 535 (pvm/mpm).

Hinnat

Kaikki palvelumme ovat edullisempia internetin kautta tilattuina.

Verkkopalvelusta tilattaessa palvelutilaus on mahdollista maksaa saman tien useimmilla verkkomaksutavoilla. Puhelimitse ja lomakkeella tilatut palvelut maksetaan aina laskulla. Laskulla maksettaessa tilaajan on hyvä varmistaa, ettei laskua lähetetä jakelun keskeytyksen aikana.

Hinnasto