NetPostin käyttö onnistuu nyt myös matkapuhelimella

31.08.2009

Käyttäjät ovat toivoneet mobiilikäyttöä ja muistutuksia

NetPosti-palvelua voi nyt käyttää myös matkapuhelimella. Lisäksi palvelun käyttäjät voivat luoda itselleen muistutuksia, jotka he voivat vastaanottaa joko sähköpostiin tai matkapuhelimeen.

NetPostin käyttäjä voi kirjautua matkapuhelimen nettiselaimen avulla (https://posti.mobi) NetPostiin sekä selata saapuneet viestit -kansiota ja sen viestejä. Näin voi helposti tarkistaa missä tahansa, onko palkkakuitti tai jokin lasku saapunut NetPosti-laatikkoon. Halutessaan käyttäjä voi tilata saapumisilmoituksen myös automaattisesti matkapuhelimeensa tai sähköpostiinsa.

"Yhä useammat suomalaiset haluavat hoitaa asioitaan ajasta ja paikasta riippumatta. NetPosti mahdollistaa sen, ja nyt myös silloin, kun tietokone ei ole ulottuvilla. Uudet ominaisuudet ja toiminnallisuudet nousivat toivelistalla esiin, kun teetimme keväällä NetPostin asiakastyytyväisyystutkimuksen. NetPostia kehitetään koko ajan asiakkaiden toiveiden mukaan, ja on mukavaa, että keväällä esiin nousseet toivomukset ovat jo nyt käytettävissä", kertoo NetPostin kehitysjohtaja Pasi Ketonen Itellasta.

Käyttäjät voivat luoda itselleen myös muistutuksia.

"Saapuneeseen viestiin voi luoda matkapuhelin- tai sähköpostimuistutuksen, jonka saa haluamanaan päivänä, esimerkiksi kolme päivää ennen laskun eräpäivää. Näin voi esimerkiksi tarkistaa, että tilillä on riittävästi saldoa. Muistutus on ikään kuin henkilökohtainen assistentti, joka muistuttaa itselle tärkeistä viesteistä ja niiden hoitamisesta", Ketonen kertoo.

..................................................................................................................................................................................  

NetPosti on kuluttajien turvallinen sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää postilaatikon, kuuden vuoden arkiston ja yli 1 000 sähköistä asiointilomaketta. NetPosti-palvelussa on tällä hetkellä 3 000 lähettäjäyritystä ja yli 1 000 viranomaislomaketta. Kuluttajia palvelun piirissä on yli 180 000. Vuonna 2008 palvelun kautta toimitettiin yli 2,1 miljoonaa sähköistä kirjettä kuluttajille. NetPostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta www.netposti.fi.