Tulosta sivu In English På svenska Tekstin koko: Pienennä Suurenna

Postiennakko

Kun lähetät paketin postiennakolla, vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä määräämäsi ennakkosumman. Jos lisäpalvelu on liitetty Ovelle-pakettiin, postiennakko peritään vastaanottajan ovella.  Maksun voi suorittaa joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla.

Summa ohjautuu pankkitilillesi, minkä tahansa Suomessa toimivan pankin tili käy. Summa on nostettavissasi maksamisen jälkeen 2–4 pankkipäivän kuluessa.

Postiennakon enimmäismäärä on 8 400 euroa.

Yksityishenkilöiden välisessä liikenteessä lähettäjä voi antaa luvan Postipaketin sisällön tarkastamiseen ennen kuittaamista ja maksamista. (Ohje toimitusehdoissa s.4.)

Tuotteen perustiedot
Kohdemaat

Kotimaa.

Merkinnät ja tunnukset

Rastita ”Postiennakko” -kohta osoitekorttiin. Merkitse myös postiennakkosumma, Suomessa toimivan pankin IBAN-tilinumero ja BIC-koodi. Viitenumerona voidaan käyttää kansallista viitenumeroa, RF-viitekoodin käyttö ei ole mahdollista. 

Lähettäminen

Jos lähetät postiennakkolähetyksen Ovelle-paketin Monipakettilähetyksenä, kiinnitä lähetyserän jokaiseen kolliin osoitekortti täydellisenä ja lähetystunnusta lukuun ottamatta samansisältöisenä. Postiennakkolisämaksun maksat vain kerran.

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Muuta huomioitavaa

Lähettäjä vastaa tilinumeron ja yksilöivien viitetietojen oikeasta kirjoituksesta osoitekorttiin. Mikäli tili-, viite- tai ennakkosummatiedoissa on puutteita, Posti ei ole vastuussa tilityksen viivästymisestä eikä muista syntyvistä vahingoista. Maksuliikenteessä ei välitetä tiedonantoja.

Postiennakkoa ei voi käyttää samanaikaisesti Aamulla -lisäpalvelun kanssa.

Yhdistä seuraaviin palveluihin