In English På svenska


Arvonnan säännöt


Itella Oyj arpoo 300 € arvoisen matkalahjakortin 8.6.2009 kaikkien niiden yritysten tai yritysten edustajien kesken, jotka ovat 18.5.-31.5.2009 välillä antaneet yhteystietonsa kampanjasivun internetlomakkeella tai suorakirjeen palautusosalla. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa toimivat yritykset tai niiden edustajat. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Itella Oyj maksaa mahdollisen arpajaisveron. Itella Oyj:n ja sen tytäryritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Arvontaan osallistuvat yritykset tai niiden edustajat hyväksyvät osallistuessaan, että he saavat informaatiota Itellan logistiikkatuotteista sähköpostilla, kirjeenä tai puhelimitse. Kilpailun yhteydessä annetut yhteystiedot kerätään Itellan yritysasiakasrekisteriin ja niitä käytetään rekisteriselosteessa ilmoitetulla tavalla. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään.

Itella Oyj:n vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä arvonnan palkinnon arvoa. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Itella Oyj:n kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Itella Oyj pidättää oikeuden muutoksiin.

Arvonnan järjestäjä: Itella Oyj, PL 6, 00011 ITELLA