In English På svenska


Paketit suoraan ovelle

Itellan kuljetuksilla tavoitat asiakkaasi nopeasti ja edullisesti kaikkialla maailmassa. Lähetys viedään suoraan vastaanottajalle tai sen voi noutaa postista. Kumpi tapa vain sinun asiakkaallesi parhaiten sopii. Kun lähetyksilläsi on erityisen kiire, tarjoamme täsmällistä pikapalvelua 180 maahan, kotimaassa myös lauantaisin.

Sopiva palvelu lähetyksellesi

Palvelumme mahdollistavat suurikokoistenkin tai pitkien lähetysten kuljettamisen. Helposti särkyvät sisällöt vaativat hyvän pakkaamisen ja asianmukaiset tarrat paketin päälle, mutta nekin hoidamme perille turvallisesti. Jos lähetät rahaa tai arvoesineitä kannattaa lähetys vakuuttaa. Tällöin lähetys kuljetetaan eritysten turvaohjeiden mukaisesti ja luovutetaan vastaanottajalle vain kuittausta vastaan. Jos lähetät paljon paketteja tai suuria lähetyseriä kysy mahdollisuudesta sopimuspalveluihimme.

Palvelemme

Posteista ja myyntipisteistä saat vaivattomasti kaikki palvelut.
Lisäksi yritysasiakaspalvelumme auttaa numerossa 0200 77000 (pvm/mpm), ma-pe klo 8-18. Verkosta löytyvillä palveluilla voit itse seurata lähetyksesi kulkua tai laskea paketillesi hinnan.