Joulukortit

Joulukortit kotimaahan ja ulkomaille

Lähetä kotimaan joulutervehdykset uudella joulun ikimerkillä (arvo 0,90 €) ajoissa, kuitenkin viimeistään 14.12.2016. Jätä kortit kirjelaatikkoon viimeistään klo 24.

Uudella kotimaan ikimerkillä tai 1. luokan postimerkillä (arvo 1,20 €) varustetut joulukortit ehtivät jouluksi, kunhan saat ne postin kyytiin viimeistään keskiviikkona 21.12.

Millä tavoin sinä haluat lähettää korttisi?

Perinteisen kortin voit jättää kirjelaatikkoon tai postiin. Joulukortin enimmäispaino on 50 g. Kortin minimikoko on 9 x 14 cm ja maksimikoko 25 x 35,3 cm.

Jos askartelet itse korttisi, kannattaa kortit laittaa kuoreen. Näin kortteihin liimatut koristeet pysyvät kiinni korteissa. Kuorellisen kortin hinta on sama kuin kuorettoman.

Ota korttipostitukseen avuksesi joulutervehdysten punainen postituskuori, joka jaetaan tänäkin vuonna joka kotiin (ei mainoskieltoluukkuihin).

Matkapuhelimesi on joulukorttikone

Lataa Android tai iOs puhelimeesi uusi Postikortti-sovellus. Ota tunnelmallinen kuva ja mene sovellukseen. Valitse kuva ja kirjoita joulutoivotus. Lisää vastaanottajan osoite ja maksa lähetys. Ja kas, ystäväsi postiluukusta tipahtaa taatusti persoonallinen joulutervehdys. Lähetä viimeistään 21.12. klo 12.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Windows Phonella lähetät kortteja Posti-sovelluksella.

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta

Aito joulukortti yhden klikin päässä

Lähetä oikea joulukortti netistä. Avaa palvelu, valitse mieleisesi kuva omasta arkistostasi tai käytä palvelun valmiita vaihtoehtoja. Tee kortti ohjeiden mukaan ja lähetä se. Vastaanottaja saa oikean joulukortin. Sopii mitä parhaiten useamman kortin yhtäaikaiseen lähettämiseen. Lähetä viimeistään 21.12. klo 12.

Lähetä kortti

Muista oikea osoite

Tarkista, että joulutervehdyksessä ovat seuraavat tiedot: vastaanottajan etu- ja sukunimi, katuosoite ja talon numero, rapun ja asunnon numero, postinumero ja postitoimipaikka suuraakkosin. Kun lähetät joulukortin kirjekuoressa, kirjoita lähettäjän nimi- ja osoitetiedot kuoren vasempaan ylälaitaan.

Katso katujen oikeat kirjoitusasut ja postinumerot

Osallistu Instagram-kisaan!

Suunnittele ja askartele joulukortti, joka herättää tunteita ja saa vastaanottajan tuntemaan itsensä erityiseksi.

Lue lisää >>

Usein kysyttyä