Ruohonleikkaus­ ja kodin lomapalvelut

Ruohonleikkuupalvelut

Nauti kesästä kotona tai matkalla. Me teemme kesästäsi sujuvamman.

Asiakkaiden pyynnöstä leikkaamme nurmikoita vielä syyskuun ajan.

Voit tilata Postin verkkokaupasta viikoittaisen ruohonleikkauksen. Palvelut toteutetaan tiistaisin, ja niitä voi ostaa kuukauden erissä. Ruohonleikkauspalvelu päättyy syyskuun lopussa, ja uusia tilauksia otetaan vastaan 28.8. asti. Kiitos asiakkaillemme kuluneesta kesäkaudesta!

Tilaa palvelu

Viisi syytä tilata ruohonleikkauspalvelu:

  • Helppo ja nopea tilaus Postin verkkokaupasta tai Postin omasta myymälästä
  • Nurmikonleikkaus hoituu luotettavasti
  • Kiinteistösi pysyy lomasi aikana asutun näköisenä
  • Palvelun voi tilata myös vapaa-ajan asunnolle
  • Mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä

Ruohonleikkauspalvelun hinnat:

  • 30 min joka tiistai 65 €/kk
  • 60 min joka tiistai 130 €/kk

Ruohonleikkaus toteutetaan ruohonleikkurillasi ja arvioimasi ajan puitteissa. Jos ruohonleikkuupäivälle osuu sade, suoritetaan työ korvaavana kertana.

 

Posti kehittää uudenlaisia kotiin tarjottavia palveluja

Postin maanlaajuinen ammattilaisten verkosto voi auttaa lähetysten ja aterioiden jakelun ohella eri tavoin asiakkaiden arjen sujumisessa. Ruohonleikkausta on tilattu ilahduttavasti ympäri maata. Se ja muut kotipalvelut toteutetaan niin, etteivät ne häiritse postinjakelua.

Perinteisen postin määrä vähenee. Postin on siksi tehostettava toimintaa ja haettava säästöjä uusilla jakeluratkaisuilla. Samaan aikaan Postin on tärkeää kehittää uutta työtä postinjakeluun. Uusilla palveluilla voidaan turvata työpaikkoja ja Postin kannattavuutta tulevaisuudessa.

Postilla on jo pitkä kokemus kotiin tarjottavista ateriakuljetuksista. Kuljetamme vuodessa noin 2 miljoonaa ateriaa vanhuksille kotiin.