Kotimaan paketit

Pakettiautomaatti on helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja

Pakettien lähettäminen on nyt helppoa ja edullista. Voit ostaa edullisen kuljetuksen paketillesi verkosta, Postin mobiilisovelluksesta tai pakettiautomaatista, hinnat alk. 5,90€.

Maksa verkossa niin vältät jonottamisen

Maksa paketisi kuljetusmaksu etukäteen verkossa, niin voit jättää paketin Postin palvelupisteeseen jonottamatta. Ota talteen Helposti-koodi ja jätä paketti pakettiautomaattiin tai postiin. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa osoitekortin, teipata sen pakettiin ja jättää paketin postiin. Huom! Helposti-koodilla ei voi seurata lähetystä - saat seurantakoodin sähköpostiisi kun olet maksanut lähetyksen. Lue lisää Helposti-koodista täältä

Maksa paketti verkossa

Valitse itse mistä noudat pakettisi

Voit itse päättää, mistä noudat pakettisi. Ota käyttöösi maksuton Oma Noutopiste ja valitse sinulle mieluisin noutopaikka. Kun valitset verkkokaupassa toimitustavaksi "Nouto postista", ohjaamme pakettisi maksutta valitsemaasi noutopaikkaan. Myös osa ulkomailta saapuvista paketeista ohjautuu valittuun noutopisteeseen, mutta eivät kaikki. Tämä riippuu verkkokaupan käyttämästä toimitustavasta.