Ilahduta ystävää postikortilla!

Lähetä postikortti

Sähköisen viestimisen aikakaudella kouriintuntuva kortti ilahduttaa aivan erityisellä tavalla.  Kortin saaja huomaa, että on ollut lähettäjän mielessä. Kortti on ehkä valittu aivan erityisesti vastaanottajaa ajatellen, tai postimerkki sopii tiettyyn teemaan. Moni jopa askartelee kortit itse. Kortti pysyy pidempään näkyvissä kuin sähköinen viesti, niin myös kortin tuomat lämpimät ajatukset.  Postikortti tuottaa hyvää mieltä sekä lähettäjälle että vastaanottajalle.

Postikortit sopivat moneen tilanteeseen. Perinteisten onnittelu-, joulu- ja ystävänpäiväkorttien lisäksi kortilla voi kiittää, lähettää terveiset ystäville mukavasta illanvietosta tai vaikkapa suosikkiartistin keikalta.

Lähetä ystävänpäiväkortit viimeistään perjantaina 10.2.

Mistä saan postimerkkejä?

Voit ostaa postimerkkejä posteista ja Postin verkkokaupasta, kioskeista ja useimpien ruokakauppojen kassoilta, samoin kirjakaupoista ja tavarataloista. Tilaa merkit verkkokaupasta www.posti.fi/ostoksille

1.1.2017  kirjeen 1. ja 2. luokat yhdistyivät. Jatkossa kotimaan kirjeen postimerkeissä nähdään Suomen karttaa kuvaava ikimerkintä.  Valtaosa kirjeistä ja korteista on edelleenkin perillä maanlaajuisesti ensimmäisenä arkipäivänä postituksesta.

Myös kaikki 1. ja 2. luokan ikimerkit kelpaavat sellaisenaan aina kotimaan kirjeen lähettämiseen.

Voit myös teettää postimerkkejä omista kuvistasi.

Tilaa omakuvapostimerkit

Miten kirjoitan ja lähetän postikortin?

Vastaanottajan nimi ja osoitetiedot kirjoitetaan kortin oikealle puolelle. Postimerkki kiinnitetään kortin oikeaan yläkulmaan.

Ulkomaille lähetettäessä muista lisätä maan nimi osoitteeseen ja huomioi korkeampi postimaksu. Postimerkin hinta ulkomaille on 1,30 €.

Itseaskarreltu kortti kannattaa lähettää kirjekuoressa. Näin kortti pysyy ehjänä eivätkä koristeet lähde irti. Kirjekuoren vasempaan kulmaan kannattaa kirjoittaa lähettäjän nimi ja osoitetiedot.

Kortti tai kirje viedään kirjelaatikkoon tai Postiin.

Postikortti omasta kuvasta?

Oikean postikortin voit lähettää helposti myös mobiilissa ja netissä. Voit napata korttiin oman kuvan tai valita valmiista kuvavaihtoehdoista. Posti toimittaa oikeat postikortit suoraan vastaanottajalle.

Lataa uusi Postikortti-sovellus iOS ja Android puhelimille ja lähetä oikea postikortti mobiilissa. Voit lähettää postikortin myös Posti-sovelluksesta, josta löydät muitakin hyödyllisiä palveluita.

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta Lataa sovellus Windows Phone -kaupasta

Postikortti Suomeen 1,20 €

Postikortti ulkomaille 1,30 € (Prio)