Osallistu Instagram-kisaan!

Suunnittele ja askartele joulukortti, joka herättää tunteita ja saa vastaanottajan tuntemaan itsensä erityisesti. Ota kortista kuva ja lataa se viimeistään 22.12.2016 Instagramiin hashtagilla #postinjoulukortti. Arvomme kaikkien kuvan ladanneiden kesken viisi kotimaan ikimerkki -postimerkkiarkkia. Yhden palkinnon arvo on 24 €. Palkinnot arvotaan 31.12.2016.

Kilpailun säännöt:

Kilpailun säännöt

Posti Oy järjestää 23.11. – 22.12.2016 Instagram-kuvakilpailun, jossa voi voittaa kotimaan ikimerkki -postimerkkiarkin. Palkintoja arvotaan 5 kpl.

1. Kilpailun järjestäjä

Posti Oy, Markkinointi, PL 7, 00011 POSTI.

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuaika 23.11.–22.12.2016.

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagram –tilillä kuva joulukortista. Kuva pitää ladata hashtagilla #postinjoulukortti. Kuvan julkaisijan pitää varmistaa, että somen yksityisyysasetukset sallivat latauksen näkymisen julkisena. Kuvan julkaisijalla on oltava kaikki oikeudet julkaistavaan materiaaliin. Mikäli kuvassa on henkilöitä, on kuvan julkaisijalla oltava heidän suostumuksensa kilpailuun osallistumisesta ja he sitoutuvat luovuttamaan kaikki oikeudet kuvan käyttöä koskien Postille.

Kilpailuun osallistuvat kaikki ajalla 23.11–22.12.2016 kuvan #postinjoulukortti hashtagilla Instagramiin ladanneet. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista tai asiattomista kuvista. Postilla on oikeus poistaa sopimaton kuva kilpailusta ja sulkea sen julkaisija pois kilpailusta. Postilla on myös oikeus sulkea kilpailun ulkopuolelle henkilö, joka rikkoo kilpailun sääntöjä tai käyttää muuten epärehellisiä keinoja.

Kilpailuun saa osallistua useammalla kuin yhdellä kuvalla. Kuvien pitää olla kuitenkin selkeästi toisistaan erottuvia.

4. Arvonnan suorittaminen ja palkintojen toimitus

Arvonta suoritetaan kampanja-ajan jälkeen 31.12.2016 kaikkien kilpailuun kuvan ladanneiden osallistujien kesken. Posti on yhteydessä voittajiin samassa mediassa, kuin missä heidän kilpailukuvansa on julkaistu (Instagram). Pyynnöstä heidän tulee toimittaa Postille yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten.

5. Kilpailun palkinnot

Kilpailun palkintona arvotaan 5 kpl kotimaan ikimerkki -postimerkkiarkkeja. Yhden arkin arvo on 24 €.

Posti Oy:llä on oikeus julkaista voittajien nimet eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Posti Oy vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Voittaja vastaa itse kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Posti Oy vastaa tähän arvontaan liittyvistä vaatimuksista enintään kampanjan kohteena olevan palkinnon määrällä. Postia ei voida pitää vastuussa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta kilpailun tai sen palkinnon peruuttamisesta, lykkäämisestä tai muuttamisesta. Posti varaa oikeuden sääntöjen muutoksiin ja kilpailun päättämiseen milloin tahansa. Tällaiset muutokset tulevat voimaan heti, kun ne on ilmoitettu kilpailun osallistujille Postin Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.