Ulkoilukaveripalvelu

Postin Kotipalvelut tarjoavat ulkoiluapua ikääntyneille ja muille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja seuraa ulkoiluun. Ulkoilukaveri auttaa asiakasta ylläpitämään omaa liikuntakykyään säännöllisillä käynneillä, jotka tuovat asiakkaan päivään virkeyttä.

Voit tilata ulkoilukaverin viikoittaisen 30 tai 60 minuutin käynnin. Käynnit toteutetaan tiistaisin tai kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja perjantaisin. Ulkoilu toteutetaan asiakkaan ehdoilla, ja liikumme asiakkaan määräämää reittiä ja vauhtia. Oikein huonolla säällä ja asiakkaan toivoessa vietetään yhteinen aika sisätiloissa seurustellen ja esimerkiksi helppojen jumppaliikkeiden parissa.

Ensimmäisellä kerralla asiakas tutustuu omaan vakituiseen ulkoilukaveriinsa ja kartoitamme asiakkaan toiveet ja tarpeet käynneille. Palvelussa toimivat tehtävään soveltuvat ja perehdytetyt ulkoilukaverit. Kaikki Postin ulkoilukaverit ovat saaneet koulutuksen tehtävään.

Ulkoilukaveri-palvelu on myynnissä Postin verkkokaupassa ja Postin omissa myymälöissä. Palvelu tulee tilata vähintään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä haluttua käyntipäivää.

Tilaa ulkoilukaveri

Näyttelijä Miitta Sorvali testasi Postin Ulkoilukaveri-palvelun. Luvassa syntyjä syviä Pirkon tahtiin.

Palvelun hinnat

Ulkoilukaveri tiistaisin; 4 x 30 min. yht. 69 €
Ulkoilukaveri tiistaisin; 4 x 60 min. yht. 138 €
Ulkoilukaveri tiistaisin ja perjantaisin 8 x 30 min. yht. 138 €
Ulkoilukaveri tiistaisin ja perjantaisin 8 x 60 min. yht. 276 €

Hinnat sis. alv 24 %.