Postikortti mobiilista

 

Lähetä oikeat joulukortit puhelimesi kuvista!

Ota puhelimella tai tabletilla kuva, kirjoita viesti ja lähetä kortti matkaan. Vastaanottaja saa postiluukkuunsa oikean postikortin.

Lataa sovellus sovelluskaupastasi. Kun kirjaudut, lähetät 3 ensimmäistä korttia maksutta ja jatkossa kortteja -15% edullisemmin. Voit lähettää kortteja myös kirjautumatta.

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta

Toimi näin:

  1. Lataa Postikortti-sovellus sovelluskaupastasi
  2. Valitse kuva, jonka haluat lähettää
  3. Kirjoita kortin viesti
  4. Valitse vastaanottaja
  5. Lähetä. Kuva lähtee vastaanottajalle oikeana postikorttina.

Kun käytät uutta sovellusta kirjautuneena, lähetät ensimmäiset 3 korttia maksutta. Huomaa, että vaikka hyödynnät maksuttomat 3 korttia, sovellus näyttää kortin hinnaksi 2,50 € 'lähetä kortti'-näkymässä. Lähetät silti kortit veloituksetta. 0 € hinta näkyy seuraavassa vaiheessa, siirry siis rohkeasti sovelluksessa eteenpäin. Kun maksuttomat 3 korttia on lähetetty, kortin hinta kirjautuneena käyttäjänä on 2,50 €.

Uudessa sovelluksessa on paljon käyttöä helpottavia toimintoja. Postikorttien lähettäminen on entistä sujuvampaa, koska sovellus tallentaa vastaanottajan tiedot seuraavaa lähetyskertaa varten. Myös maksaminen on nopeampaa, koska voit tallentaa käyttämäsi luottokortin tiedot sovellukseen. Kortteihin saat myös mukaan suosittuja emoji-kuvasymboleita.

Jos haluat lähettää postikortteja Windows Phonella, lataa Posti-sovellus. Tarjous on voimassa 31.12.2016 asti Android ja iOS puhelimille. 

Tutustu myös Posti-sovellukseen, jolla seuraat lähetyksiäsi helposti ja voit käyttää mm. Netpostia.