Lähetä postikortit puhelimesi kuvista!

 

Kirjautuneena lähetät 3 ensimmäistä korttia ilmaiseksi!

Ota puhelimella kuva, tai valitse sopiva kuva Facebook- tai Instagram-kuvistasi. Kirjoita viesti, hae vastaanottajan osoite osoitehaulla ja lähetä kortti matkaan. Vastaanottaja saa postiluukkuunsa oikean postikortin.

Lataa sovellus sovelluskaupastasi. Kirjautumalla sovellukseen Posti-tunnuksillasi saat käyttöösi monia etuja. Kirjautuneena lähetät nyt 3 ensimmäistä postikorttia ilmaiseksi ja voit hakea vastaanottajan osoitetietoja maksutta suoraan sovelluksessa olevalla Fonectan osoitehaulla. Kun olet lähettänyt 3 ilmaista korttia, lähetät jatkossa postikortteja -15% edullisemmin (2,50€). 

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta

Toimi näin:

  1. Lataa Postikortti-sovellus sovelluskaupastasi. Kirjaudu sisään Posti-tunnuksillasi. Voit lähettää kortteja myös kirjautumatta, mutta tällöin et voi lähettää ilmaisia kortteja tai käyttää Fonectan osoitehakua. Jos sinulla ei vielä ole Posti-tunnuksia, voit luoda käyttäjätunnukset täällä.
  2. Valitse kuva puhelimestasi, tai lataa se sovellukseen Facebook- tai Instagram-tililtäsi.
  3. Kirjoita kortin viesti. Voit lisätä viestiisi emoji-kuvasymboleita.
  4. Kirjoita vastaanottajan nimi ylimmälle riville. Sovelluksesta löytyvä Fonecta Finder -osoitehaku auttaa sinua löytämään oikean osoitteen. Haku on maksuton.
  5. Lähetä. Kuvasi ja viestisi lähtee vastaanottajalle oikeana postikorttina. Kun olet lähettänyt 3 ilmaista korttia, maksat seuraavat kortit luottokortilla. Voit tallentaa sovellukseen luottokorttisi tiedot seuraavia lähetyksiä varten.

Tutustu myös Posti-sovellukseen, jolla seuraat lähetyksiäsi helposti ja voit käyttää mm. Netpostia.