Pakettitarjous Tapiolan postin automaatissa

Tapiolan posti uudistuu - hyödynnä pakettitarjous postin automaatista.

Tapiolan posti on uudistunut. Tule tutustumaan postin entistä toimivimpiin tiloihin sekä uuteen itseasiointialueeseen, jossa pääset tutustumaan Postin uusiin digitaalisiin ratkaisuihin, jotka nopeuttavat ja helpottavat asiointia. Postiin on tuotu myös suosittu pakettiautomaatti, josta pakettien noutaminen ja lähettäminen on erityisen vaivatonta ja nopeaa.

Uudistuneet postin kunniaksi teimme huippuedullisen pakettitarjouksen Tapiolan postin automaattiin: lähetät kaikki pakettikoot automaatista 5 €/kpl  ajalla 21. - 26.8.2017.  Jos et ole vielä kokeillut huippusuosittuja pakettiautomaatteja, se kannattaa tehdä nyt.

Järjestämme uudistuneen postin avajaisten kunniaksi postissa myös arvonnan, jossa kaikkien arvontaan osallistuvien kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja Finnkinon elokuvateattereihin. Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka jättävät sähköpostiosoitteensa Tapiolan postissa olevaan arvontamaljaan ajalla 21. - 26.8. Arvonta suoritetaan 1.9. ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

Uudistuneen postin ja tarjousautomaatin löydät osoitteesta:

Tapiolan posti, Länsituulentie 4, 02100 ESPOO

Tervetuloa postiin!

Pakettitarjouksen ehdot
Pakettitarjous on voimassa 21. - 26.8. osoitteessa Länsituulentie 5, 02100 Espoo sijaitsevassa pakettiautomaatissa ja se koskee S-XL -kokoisia kotimaan paketteja (pl Ahvenanmaa). Tarjoushinta on 5 €/paketti (norm. 5,90 -11,90). Posti ei tarjoa tarjoushintaa muista kanavista.

 

Pakettiautomaatit

Etkö vielä ole käyttänyt pakettiautomaattia? Tutustu miten kätevästi voit lähettää ja vastaanottaa pakettisi pakettiautomaattiin.

Lue lisää >>

 

Oma noutopiste paketeillesi?

Liity pakettiasiakkaaksemme ja ota käyttöösi maksuton Oma noutopiste -palvelu. Saat käyttöösi automaattisen seurannan paketeillesi Postin mobiilisovelluksessa ja voit itse valita mistä pakettiautomaatista noudat sinulle saapuvat pakettisi.

Ota palvelu käyttöön >>