Lähilaatikko

Lähilaatikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada posti jaettua haluamaasi paikkaan päätepisteessä. Palvelu tarjoaa esimerkiksi omakotitalouksille mahdollisuuden saada posti jaetuksi vaikkapa kotioven postiluukkuun. Myös taloyhtiöillä tai taloyhtiössä asuvalla on mahdollista sopia erikseen postien jakelusta. Vastaavasti mökkipaikkakunnalla on mahdollista sopia postilaatikon siirtämisestä vaikka oman mökkitontin kulmalle tai mökkitien varteen.

Lähilaatikko kotiin

  • Palvelu on maksullinen, ks. hinnasto (pdf)
  • Lähilaatikko-palvelulla voit ohjata päiväpostin jakelua. Varhaisjakelussa jaettavia sanomalehtiä ei kanneta ilman eri sopimusta Lähilaatikkoon (ks. kohta Varhaisjakelulehti kotiin).
  • Jokainen ratkaisu sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Hinnoittelemme palvelun tapauskohtaisesti sen mukaan, kuinka pitkä postinjakajan poikkeama normaalilta reitiltä on.
  • Palvelusopimus voi koskea omakotitalossa tai taloyhtiössä asuvaa yksittäistä postinsaajaa tai taloyhtiön kaikkia postinsaajia.
  • Jos haluat tehdä yhteisen palvelusopimuksen koko taloyhtiölle, katso yrityssivuiltamme tarkemmat tiedot Lähilaatikko taloyhtiöille -palvelun tilaamisesta.

Lähilaatikko taloyhtiöille

Lähilaatikko mökille

Jaamme postin lomaosoitteessasi postilaatikkoon ilman lisämaksua, kun laatikko on laitettu ympärivuotisten asukkaiden postilaatikoiden yhteyteen. Lähilaatikko-palvelulla voit sijoittaa postilaatikon mökilläsi vaikka puuliiterin kulmalle.

Huomioitavaa palveluun liittyen

  • Palvelun hinnoittelu perustuu ylimääräiseen pysähdykseen tai reittipoikkeamaan. Palvelu on saatavissa enintään 2 kilometrin edestakaiselle poikkeamalle. Hinta muodostuu perustamismaksusta ja palvelun hinnasta.
  • Muistathan Lähilaatikko mökille -palvelua tilatessasi, että tilaat samanaikaisesti myös postin määräaikaisen edelleenlähetyksen, jolla saat käännettyä kotiosoitteeseesi tulevan postin lomaosoitteeseen.
  • Vaikka kääntäisit lomaosoitteeseesi vain sanomalehden, tilaa Lähilaatikko mökille -palvelu, jos postilaatikko on sijoitettu poikkeavasti.

Palvelujen tilaaminen

Pyydä palvelusta tarjous. Kun hyväksyt tekemämme tarjouksen, on se samalla palvelun tilaus.

Kerro tarjouspyynnössä osoite, johon tilaat palvelun ja postilaatikon sijaintipaikka. Käsittelemme tarjouksen paikallisessa postinjakelussa ja olemme sinuun mahdollisesti yhteydessä laatikon sijaintiin ja palvelun käynnistämiseen liittyen. Pyydä tarjous hyvissä ajoin! Näin saat palvelun silloin, kun haluat.

Tilaa palvelu

Varhaisjakelulehti kotiin

Palvelussa jaetaan Postin varhaisjakelussa olevat lehdet tilaushintaan sisältyvästä jakelupaikasta poikkeavaan paikkaan. Lehti jaetaan asiakkaan kanssa sovittavaan paikkaan, joko lehden tilausosoitteeseen tai sen läheisyyteen. Palvelusopimus voidaan tehdä yksittäisen postinsaajan kanssa tai taloyhtiön kanssa koskien kaikkia taloyhtiön postinsaajia.

Tilaa palvelu

 Hinnasto (png)