Internationell näthandel

Näthandeln växer överallt i världen och öppnar nya affärsmöjligheter för finländska handlare. Som partner till Posti begränsar inte landsgränser eller leveranstider tillväxten i din webbutik.

Transporter till utlandet

Den internationella näthandeln förutsätter mångsidig kompetens såsom landspecifik kännedom om export, beskattning och konsumentskydd. Vi hjälper dig att välja lämpliga leveranssätt och erbjuder din webbutik transporter överallt i världen. Genom oss kan du använda ett omfattande nätverk av avhämtningsställen och uppföljningstjänster i Sverige och Estland.

En kanal till Ryssland

Näthandel växer allra fortast i öst. Till exempel i Ryssland ökar näthandeln med 20-30 procent per år. En lång erfarenhet av lokala marknader har gett oss en position som marknadsledande inom lagerlogistik och en eftertraktad partner. Vi sysselsätter över 4 000 lokala experter.

Du kan leverera dina försändelser genom oss direkt till Ryssland. Alternativt kan dina ryska kunder hämta sina beställningar på avhämtningsställen i Finland. Kontakta oss när du behöver hjälp med förtullning eller marknadsföring! Vi hjälper dig att komma ut på den ryska marknaden och till framgång där.