Småföretagens servicekanal på nätet

Posti erbjuder dig tillgång till mångsidiga nättjänster för sändning av varor, fakturor och reklam samt för mottagande av elektroniska meddelanden. Tjänsterna är tillgängliga dygnet runt och det är priserna i servicekanalen är förmånligare än kontantpriserna. Logga in

Ärendekontot är ett enkelt betalningssätt

Med hjälp av ärendekontot betalar du de tjänster du använder lätt och enkelt. Tjänsterna debiteras från ditt konto, och vi skickar inga separata fakturor för användningen av tjänsten. Du får automatisk tillgång till ärendekontot när du blir kund. Ärendekontot är ett betalningssätt som möjliggör också mycket små engångsköp.

Du får för bokföringen en verifikation för användningen av tjänster direkt till din elektroniska postlåda, och du kan hela tiden följa kontotransaktionerna i tjänsten.

Du kan överföra pengar till ärendekontot som nätbetalning eller som girering i din nätbank. Använd alltid insättning när du gör ett företagsspecifikt referensnummer, annars syns inte insättningen på ditt ärendekonto. Du kan ta ut pengar från ärendekontot när som helst: pengarna betalas till det bankkonto du angett inom 1-2 dagar. Startpengen på 10 euro som satts in på kontot kan inte tas ut.

Våra kunder rekommenderar

Programtjänsten Murhamysteerit

Hämtningstjänsten för paket sparar tid och pengar

Katja Palmu driver i Uguniemi i Norra Karelen programtjänsten  Murhamysteerit, som ordnar evenemang i deckaranda åt grupper på olika håll i Finland. Evenemangen leds av en grupp medhjälpare, till vilka rekvisitan skickas i förväg.

Företagaren började använda Nätverket i första hand på grund av dess hämtningstjänst för paket.

"Det närmaste postkontoret ligger 26 kilometer från mitt hem, så jag blev omedelbart intresserad av Nätverket när min vän berättade om det", berättar Palmu. "Man sparar tid och pengar då man slipper köra bil för att hämta post. Nu kommer man och hämtar de rekvisitaförpackningar som jag skickar direkt från mitt hem för ett rimligt pris." Murhamysteerit har använt Nätverkets tjänster sedan årsskiftet. Palmu är nöjd med tjänsten. Hon tycker också att faktureringssättet gynnar småföretagare.

"Eftersom tjänsten inte har någon månadsavgift, slipper jag betala för ingenting, utan jag betalar endast för det som jag använder.  Jag kan rekommendera tjänsten också för andra småföretagare", konstaterar Katja Palmu.